Teine 100% Acrylic Fluffy White Women's Beret Beanie Hat – Le Atoatoa Taumalulu Fesoasoani

O le fa'amafanafanaina o lou ulu ma lou taliga e taua tele pe a pa'ū le vevela i fafo, ma o se pi o se mea fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i ma moni mo le taumalulu.100% Acryl,Fufulu Pa'epa'e Fafine Beret Girls Beanieo le vaega sili lea e te fa'alelei ma fa'alelei i masina malulu.

O le Puffy White Women's Beret Girls Beanie o se filifiliga lelei mo soʻo se tasi e fia faʻamafanafana i sitaili.O nei pi fa'alelei ma lelei e faia mai le 100% acrylic mo le malu, mafanafana ma le tumau.

Faʻatulagaina i se sitaili beret, o nei pulou e lelei atoatoa mo tamaitai o vaitausaga uma.O le mamanu faʻaulufaleina o le beret e tuʻuina atu ai i le pulou se foliga tulaga ese, lelei mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le atamai i soʻo se faʻapotopotoga.E le gata i lea, o le faʻafefeteina o nei pulou e faʻaopoopoina ai se paʻi o le faʻafefe i lau laʻei taumalulu.

1
Fafine Beret Beanie Hats 2
Fafine Beret Beanie Hats 1

O se tasi o mea sili e uiga i nei pulou o loʻo sau i se lapoʻa e tasi e fetaui ma mamanu uma, e faigofie ai ona faʻatau e fai ma meaalofa pe faʻaopoopo i lau 'ie taumalulu.Lelei mo tamaitai o vaitausaga uma ma sitaili, latou te faʻaopoopoina se pop o lanu ma mafanafana i soʻo se ofu.

O le 100% acrylic mea e faʻaaogaina i totonu o nei pulou e le gata ina faʻamafanafana ma mafanafana, ae faʻafefe foi i le ofuina ma loimata, o lea e mautinoa lava o nei pulou e tumau i le tele o taumalulu.O le fa'afefeteina o mea e fa'aopoopoina ai se pa'i fa'alelei i le pulou, e mautinoa e pu'e ai mata o tagata uma.

O nei pulou e faʻaogaina ma faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻapena.Faʻatasi i latou i se peleue taumalulu, sikafu ma seevae mo se foliga masani o le taumalulu.Po'o, fa'afefiloi ma jeans ma se ofu mafanafana mo se vibe e sili atu ona masani.O avanoa e le gata, o nei pulou e tatau ona i ai mo soʻo se ofu malulu.

I le faaiuga, o le Girls 100% Acrylic Fluffy White Women's Beret o se faʻaopoopoga sili i soʻo se ofu malulu.E le gata ina lalelei ma fefiloi, e mafanafana ma fa'alelei, lelei mo masina malulu.Fa'aopoopo i lau fa'aputuga i aso nei ma tumau le mafanafana ma le fa'alelei i le taumalulu atoa.

2

Taimi meli: Me-19-2023